Bornholm 4 dage

Pris 3745,- kr.

Når alle er kommet i bussen, kører vi  til Århus hvor vi skal med færgen til Odden, herfra kører vi rask til Ystad. Efter færgen har lagt til i Rønne, vil vi se nærmere på øens største by, der bliver tid til at se på butikker evt. købe sig en kop kaffe/is. Vi går en tur ud til Slagstenene som ligger på vej til  Hotel Balka strand, det er her vi skal bo under vores ophold på Bornholm. Efter indkvartering er der middag.

2. dag

Efter dejlig morgenmad er vi klar til oplevelser på Bornholm.  Vi kører til Almindingen øens største skovområde, her skal vi en tur i Ekkodalen og vi skal også besøge Rytterknægten. Vi spiser frokost på Bolstedbjerg og får også tid til en tur i parken. Derfra kører vi til Kræmmerhuset, en butik med mange forskellige skønne ting. Herfra kører vi til Svaneke, hvor der bliver tid på egen hånd, evt. besøge bryghuset eller et af de fine glaspusterier. Derfra til vores hotel.

3.dag

I dag skal vi på det nordlige Bornholm. Vi kører på tværs af øen til Hasle, gennem de små fiskelejer Helligpeder, Teglkås til Ginesminde hvor vi kan se ud til Jons kapel. Vi kører til den tekniske samling, herfra gennem Slotslyngen forbi Hammershus til Allinge hvor vi skal have  frokost  på et røgeri. Vi følger nu østkysten syd på og i Gudhjem bliver der tid til en is eller kaffe. På vej hjem laver vi et stop ved Årsdale mølle.

4.dag

I dag skal vi tage afsked med Bornholm. Vi skal se en af Bornholms rundkirker, inden vi kører til Restaurant Stenby Mølle hvor vi får varm mad inden vi skal med færgen kl. 14,30.

 

Prisen for turen er inkl.:

Bus, broer, færge, hotel med ½ pension, frokost 2. og 3. dag, middag 4. dag. Entre til, rundkirke, tekniks museum, rejseleder, rejsegaranti, kaffe og boller på udrejsedagen. Til middagen på hotellet er der et glas øl, vin eller vand.

 

 Evt. Øvrige entreer er ikke inkl.

Husk: Vigtig medicin og pas, coronapas eller ikke over en 72 timer attest

Eneværelsestillæg 600,00 kr. Begrænset antal

Sidste tilmelding senest 15.juli 2021til Tonnys rejser 40 72 68 01.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.01 | 23:20

Er der mon ferieture undervejs? Både hele uger og weekend og endagsture.
Hilsen Alice

...
04.01 | 17:09

Hej Alice. Det er bare ok, vi ses. KH. Tonny

...
04.01 | 14:46

Hej igen Tonny jeg afventer til næste tur.
Hilsen Alice

...
04.01 | 11:13

Hej Alice. Det bliver ikke den 16 feb det ved jeg nu og tror at den 9 er fortidlig. Har du set nu her den 12 januar. Kh. Tonny

...
Du kan lide denne side