2 dags hyggetur til Assens 3.-4. juni 2022.

Pris. 1.950 kr.

1.dag efter opsamling kører vi mod Vejle, hvor vi lige laver et stop ved Fjordens hus, som jo er tegnet af den dansk islandske kunstner Olafur Eliasson. Herfra sætter vi næsen mod Fyn, vi kører ud til Midt Fyns Bryghus, hvor Eddie vil tage imod os og fortælle om sin vej fra Amerika til Danmark. Vi skal have historien om Bryghuset og smage på øllet. Ind i mellem skal vi spise frokost/smørrebrød. Der er også mulighed for at købe øl med hjem. Vi forsætter nu mod Assens, hvor vi skal bo på Marcussens hotel, som ligger ved havnen i Assens. Indkvartering, aftensmad og hygge.

2.dag Efter en dejlig nats søvn skal vi have morgenmad, inden vi pakker bussen. Herefter skal vi besøge ERNST museet. Hos ERNST træder du ind i en anden verden! Engang var ERNST fabrik, butik og bolig for familien Ernst. Sølvvarer, særligt bestik, blev produceret på fabrikken J. Ernst’s Sølvvarefabrik, mens et smukt fabrikanthjem blev opbygget i kulissen til fabrikken.    Fabrikken lukkede i 1955 og her begyndte transformationen mod det museum du ser i dag. Fabrikant Frederik Ernst (1892-1976) var inkarneret samler og udviklede selv både hjemmet og de tidligere fabrikslokaler til at være udstillingssted for bl.a. kunst, møbler, sølv, tin og porcelæn. I dag kan du som besøgende få en totaloplevelse. Gå gennem fabrikantens stuer og lad samlerens ånd omsvøbe dig. Få grundlaget for det hele formidlet i udstillingen om fabrikkens opkomst og fald og nyd roen i fabrikantens Italienske Have. Der er også mulighed for selv at gå på opdagelse i byen. Dejlig gågade med gamle huse. Over middag mødes vi ved bussen og begynder vores hjemtur. Vi bliver væk fra motorvejen det meste af turen hjemad. Der bliver en pause på vej hjemad, hvor der bliver lavet kaffe.

 Prisen for turen er inkl.:

Bus, ½ pension, rejseleder, rejsegaranti, kaffe og rundstykker. Besøg på Midtfyens bryghus med frokost på udrejsedagen, entrè til Ernst museum,

Øvrige entréer er ikke inkl.

 Eneværelses tillæg 800 kr.                                                                  

Husk: Vigtig medicin.

 Sidste tilmelding senest 15. april 2022. Tonnys Rejser tlf. 40 72 68 01

Husk navn ved betaling

Betaling ved tilmelding.

Sparekassen Kronjylland. Regnr. 9324 kontonr. 0002916789

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 14:08

Hej, Tonny. I tilfælde af en aflysning vil jeg gerne med til Rømø. Det er uanset
om det bliver et enkeltvær. - tillæg 550- eller et dobbeltvær. mod tillæg.Jytt

...
I går | 07:28

Hej Jytte. ang. Rømø, kun ved en aflysning er der plads. det ligger på mit skrivebord. Der er reserveret plads til Falster m/enev. God dag. Mvh. Tonny

...
16.05 | 22:49

Hej, Tony. For en god ordens skyld vil jeg gerne bede dig bekræfte min tur til Falster den 7. juli - med enkeltværelse. Mvh. Jytte.

...
16.05 | 22:42

Hej, Tonny. Jeg vil gerne høre, om der er udsolgt på turen til Rømø den 30. maj.
Hvis der skulle være en enkelt plads, vil jeg gerne med.

...
Du kan lide denne side