Abtenau 24/7-01/08-2020

Pris 6495,- Stadig pladser. TUREN KØRER SOM PLANLAGT 🤩

Når alle er kommet i bussen, kører vi rask mod grænsen. Vi holder kaffepause ved Hüttener Berge. Herefter går turen videre forbi Hamburg, gennem Elbtunnelen videre sydpå, med passende pauser til vores hotel i midt Tyskland. Efter indkvartering mødes vi til aftensmad.

Efter en god nats søvn og dejlig morgenmad, tager vi plads i bussen og kører videre sydpå. Igen holder vi passende pauser. Undervejs kører vi forbi byerne Werneck, Bamberg, Nürnberg og Ingoldstad. Godt middag kører vi forbi München, her kommer Alperne til syne i horisonten. Nu skal vi øst på mod Salzburg, for derefter, at kører sydpå igen for at komme til Abtenau, hvor vi skal bo de næste 6 nætter. Vi er fremme sidst på eftermiddagen, hvor vi bliver indkvarteret. Derefter er der tid til at nyde den dejlige terrasse, inden vi mødes i kælderen til aftensmad.

I dag tager vi den lidt med ro, kører en tur i området omkring Abtenau, vi skal også have tæerne dyppet i det dejlige kolde vand som kommer ned fra bjergene, ren helse. Vi slutter dagen af med aftensmad og hygge.

4. dag skal vi på en rundtur som fører os rundt om Dachstein bjergene. Vi kommer til Schladming, hvor vi gør et stop og kigger på byen, videre forbi Gröbming og Bad Mitterndorf til Aussee, hvorfra vi følger det der hedder Østrigske romantikstrasse og på den ender vi i Abtenau, efter en forhåbentlig dejlig dag.

Efter morgenmad tager vi plads i bussen igen, vi skal være omkring de 3 søer Wolfgangsee, Mondsee og Attersee, vi skal også have en sejltur. Alle 3 søer ligger i det område som hedder Salzkammergut. Hjemturen går over det der hedder Post Alm, et sæter område.

Dagen i dag er en lille dag, vi besøger byen Golling, hvor der er mulighed for og besøge museum Burg Golling, som er et natur og kulturhistorisk museum. (Entré 5 euro.)

I dag holder vi fridag, vi nyder Abtenau, kikker lidt på butikker og for dem der har lyst tager vi en tur i svævebanen. Evt. kan der arrangeres en hestevognstur (16 euro pr. pers.)

Nu er vi kommet til vores 2. sidste dag, og skal til at begynde hjemturen. Efter morgenmad tager vi afsked med vores dejlige værtsfamilie.  Vi kører mod Salzburg og følger så herfra landevejen til syd for Regensburg. Herfra fortsætter vi på motorvejen med passende pauser til vores overnatningshotel. Ved ankomst indkvartering og aftensmad.

Nu er vi kommet til den sidste dag på denne tur, vi kører rask videre nordpå, vi følger motorvej 2 og 7 til den danske grænse. Der bliver stop ved Fleggaard inden vi tager de sidste km hjem til vores opsamlingssteder.

 

Prisen for turen er inkl.:

Bus, hotel med ½ pension, kurtax, grill aften, rejseleder, rejsegaranti, kaffe og rundstykker på udrejsedagen, udflugter, danseaften. Der er også aftenunderholdning på torvet 3 dage om ugen alt efter vejret.

Evt. øvrige entréer er ikke inkl.

 

Husk: Vigtig medicin og pas, rejseforsikring og det blå sygesikringsbevis.

Eneværelses tillæg 1.200 kr.

Sidste tilmelding senest 1. juni 2020 til Tonnys Rejser tlf. 40 72 68 01

Husk venligst navn ved betaling.

Depositum er 2.000.- kr. pr. person betales ved tilmelding

Restbeløbet senest 1. juli 2020

Betalinger skal ske til Sparekassen Kronjylland: Reg nr. 9324 kontonr. 0002916789

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.10 | 19:01

Hej Tonny.
Kommer der en tur til Tyskland i November og EVT en dato Hvornår det er.
MVH Tina Mikkelsen

...
07.10 | 20:12

Jeg vil gerne melde Else og Gerda på turen d. 21.10.20., med afgang fra Tirstrup. Vi ses.
Venlig hilsen
Gerda Tolstrup

...
09.09 | 15:01

Hej.jeg vil gerne melde 4 personer til juleturen til Hune,den 28/11.

venlig hilsen Birgit Jensen

...
09.09 | 08:53

Hej Tonny, jeg vil gerne melde Kirsten Christian mig selv til indkøbsturen den 23 september. Knus Astrid

...
Du kan lide denne side