5 dage til Norge 3. til 7. august.

Pris 5.595 kr.

 

Efter gæsterne er samlet, går turen til Hirtshals, hvor vi skal med færgen kl. 9. Ombord får vi morgenmad, medens vi sejler mod Norge og Langesund. Herfra kører vi mod Drammen videre til Jevnaker, hvor vi laver et stop for at se en bygning som Bjarke Engel har tegnet. Herfra videre nordpå mod Gjøvik til Hamar, hvor vi skal bo under vores tur til Norge.

 2. dag skal vi besøge Norsk skovbrugsmuseum i Elverum, her er også cafè, så der er mulighed for lidt frokost. På vores vej retur til Hamar besøger vi Løiten gamle brænderi, hvor man bl.a. fremstillede akvavit og gin. Vi får en rundvisning i det gamle destilleri. I den store fabriksbygning er der også Klokkegårdens loppemarked og en tøjbutik, Løiten lys, m.m. Herfra kører vi retur til Hamar.

 3. dag bliver vi i Hamar, vi skal se Domkirkeruinen på Odden, vi skal se det omvendte vikingeskib som danner tag på idrætshallen, som blev bygget til OL i Lillehammer i 1994. Vi besøger udvandrer musèet, Norge er jo det land der har haft flest udvandrer efter Irland. Der bliver også tid til Norsk jernbanemuseum. Vi får også tid til at se på byen, måske lave en handle i en af butikkerne.

 4. dag skal vi til Lillehammer, vi begynder med at se lidt på byen, inden vi skal besøge det store frilandsmuseum Maihaugen med mange flotte gamle huse bl.a. Dronning Sonja’s barndomshjem. Kl. 15 går vi ombord på hjuldamperen Skibladner og sejler en tur på søen Mjøsa. Vi står af båden i Moelv, hvor bussen venter på os for at kører det sidste stykke vej til Hamar.

 5. dag må vi tage afsked med Hamar og kører mod Oslo. Vi ser lige lidt af Norges hovedstad, medens vi kører igennem. Derfra til Sandvika, Asker og Langesund, hvorfra vi sejler med Fjordlines moderne færger, undervejs på sejlturen får vi en lækker buffet. Vi ankommer til Hirtshals kl. 19.00 og herfra kører vi retur til opsamlingsstederne.

 

Prisen for turen er inkl.:

Bus, ½ pension, bidrag til rejsegarantifonden, kaffe og 1 rundstykke på udrejsedagen, entre til Skovbrug, udvandre, jernbanemuseèum. Maihaugen, besøg på Løten gammel brænderi samt sejltur med Hjuldamperen Skibsladner.

Øvrige entréer er ikke inkl.

 

Husk: Vigtig medicin og pas, rejseforsikring og veksle til Norske kroner.

Eneværelses tillæg kr. 1.400 kr.

 

Sidste tilmelding 1. juni 2022 til Tonnys rejser 40726801

Depositum 2.000 kr. betales ved tilmelding.

Restbeløb senest 10. juli 2022

Husk venligst navn ved betaling

Sparekassen Kronjylland Regnr. 9324 kontonr. 0002916789

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.06 | 12:17

Hej, Tonny.
Jeg vil gerne tilmeldes turene til Vorbasse lørdag den 23 juli og til Sort Sol fredag den 30 september 2022
Bedste hilsner
Jytte Bjørn Nielsen.

...
19.05 | 17:03

Hej Alice. Det er noteret. God sommer indtil da. kh. Tonny

...
19.05 | 15:47

Hej Tonny
Jeg vil gerne reservere en plads forrest i bussen til indkøbsturen 22/6.
Hilsen Alice

...
17.05 | 14:08

Hej, Tonny. I tilfælde af en aflysning vil jeg gerne med til Rømø. Det er uanset
om det bliver et enkeltvær. - tillæg 550- eller et dobbeltvær. mod tillæg.Jytt

...
Du kan lide denne side