Bindingsværksbyen Celle 6 dage

Celle 25. til 30. september. 2021

Pris 5,495,-

 

1. dag Efter alle er komme på bussen kører vi sydover mod grænsen, vi skal også have kaffe og rundstykker, inden vi kommer til Bad Segeberg. Herfra følger vi vejen til Schwarzenbek og videre mod Lauenburg og til Skibshæveværket ved Scharnebeck som er den største og nordligste sluse på Elbens sidekanal. Her får vi en god pause til at nyde de dejlige omgivelser. Derfra skal vi så videre til vores hotel i Celle.

2. dag Efter en god nat søvn og dejlig morgenmad skal vi have en guidet rundvisning på Celle slot, det var jo her Caroline Mathilde sad i husarrest. Efter frokost kører vi ud til minde-parken Bergen- Belsen, det var her Anna Franck endte sine dage. Vi går en tur i mindeparken, der ligger også en museums butik. Herefter kører vi til orkideer center inden vi er tilbage i Celle.

3. dag skal vi på en længere tur, vi kører sydpå og kommer gennem Naturpark Elm Lappwald og skal bl.a. en stor udgravning fra dengang man gravede efter Brunkul og vi skal også besøge en by som lå lige op af grænsen som delte øst og vest Tyskland. Hjemturen går over Helmsted.

4. dag bliver i fugle og blomsternes tegn, vi skal besøge Walsrode fuglepark, verdens største ca. 4000 fugle. Her er også mulighed for at få sig lidt frokost, hvis man trænger til at hvile benene. Midt på eftermiddagen kører vi retur til Celle.

5.dag skal vi have en god ½ dag på Møllemuseet i Gifhorn. Her kan vi se vind og vand møller fra det meste af verden, museet ligger flot ned til Møllesøen. Der bliver mulighed for at spise frokost inden vi returnere til Celle og nyder det sidste af dagen i byen.

6. dag må vi tage afsked med vores hotel og Celle. Vi kører til Uelzen hvor vi skal se Hundertwasser udsmykning af byens banegård. Herfra køre vi mod Bordesholm hvor vi skal have frokost på Hotel Carstens, inden vi tager den sidste time mod grænsen. Ophold ved Fleggaard, derfra hjem over.

Prisen er inkl. Bustransport, kaffe og rundstykker 1. dag, hotel med ½ pension samt frokost sidste dag, entre til Walsrode fuglepark, Møllemuseum, Celle slot, Bergen Belsen. Bidrag til Rejsegarantifonden.

Eneværelsestillæg 900,00 kr.

Tilmelding til Tonny på 40726801 senest 27/8 - 2021.

Sparekassen Kronjylland Reg. nr.: 9324 kontonr.: 0002916789

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.01 | 23:20

Er der mon ferieture undervejs? Både hele uger og weekend og endagsture.
Hilsen Alice

...
04.01 | 17:09

Hej Alice. Det er bare ok, vi ses. KH. Tonny

...
04.01 | 14:46

Hej igen Tonny jeg afventer til næste tur.
Hilsen Alice

...
04.01 | 11:13

Hej Alice. Det bliver ikke den 16 feb det ved jeg nu og tror at den 9 er fortidlig. Har du set nu her den 12 januar. Kh. Tonny

...
Du kan lide denne side