Polen Misdroy Østersøens perle 2.-6.maj 2022

Pris 4.495 kr. 

 

1.dag efter tidlig opsamling kører vi til Aarhus hvorfra vi sejler til Odden. Herfra kører vi til Gedser for at tage færgen til Rostock, medens vi sejler over får vi en dejlig buffet inkl. drikkevarer. Efter vi er kommet i land har vi ca. 3½ times kørsel til vores fantastiske hotel i Miedzyzdroje. Området kaldes også den polske riviera og ligger ud mod Østersøen. Efter ankomst bliver vi indkvarteret og derefter er der middag.

 2. dag er til afslapning, vi tager en tur med det lille lokale bytog og derefter er der fri til, at benytte hotellets dejlige swimmingpool eller få massage. I arkaden ligger frisør, neglesalon og cafè, så man kan rigtig blive forkælet. Der er selvfølgelig også mulighed for at se på byen. Tæt på vores hotel ligger molen, hvor der er flere cafèer, hvor man kan sidde og kikke ud over Østersøen og nyde en kop kaffe. Vi mødes til aftensmad.

 3. dag skal vi lidt ud og se på området, vi kører til byen Dziwnow, herfra skal vi ud og sejle med et Piratskib, undervejs står vi af og der vil bussen hente os. Vi kører videre til byen Wolin, hvor der bliver ophold inden vi kører til vores hotel.

 4. dag har vi en fridag, vi nyder det af byen som vi ikke fik set den anden dag, eller nyder wellnes området på hotellet. Vi mødes til aftensmad og lidt hygge inden vi skal pakke kufferten.

 5. dag skal vi tage afsked med vores dejlig hotel, vi kører mod Swinoujscie og videre mod grænsen. Vi følger den samme vej mod Rostock og herfra kører vi så mod Wismar, Lübeck mod Bad Segeberg. Herfra mod grænsen, vi laver et stop ved Fleggaard inden vi kører det sidste stræk hjem.

Prisen er inkl. Bustransport, kaffe og et rundstykke og buffet inkl. drikkevare 1. dag, hotel med ½ pension, tur med bytoget 2. dag. Sejltur 3. dag. Bidrag til Rejsegarantifonden.

Husk Vigtig medicin og pas. Veksle til Euro. Vekselkontor lige over for hotellet.

Fri adgang til Pool og sauna, husk badetøj.

Eneværelsestillæg 1.330 kr.

Tilmelding til Tonny på 40726801 senest 15. marts. 2022.

Depositum 2.000 kr. ved tilmelding, restbeløb 15. april.

Sparekassen Kronjylland Reg. nr.: 9324 kontonr.: 0002916789

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.06 | 12:17

Hej, Tonny.
Jeg vil gerne tilmeldes turene til Vorbasse lørdag den 23 juli og til Sort Sol fredag den 30 september 2022
Bedste hilsner
Jytte Bjørn Nielsen.

...
19.05 | 17:03

Hej Alice. Det er noteret. God sommer indtil da. kh. Tonny

...
19.05 | 15:47

Hej Tonny
Jeg vil gerne reservere en plads forrest i bussen til indkøbsturen 22/6.
Hilsen Alice

...
17.05 | 14:08

Hej, Tonny. I tilfælde af en aflysning vil jeg gerne med til Rømø. Det er uanset
om det bliver et enkeltvær. - tillæg 550- eller et dobbeltvær. mod tillæg.Jytt

...
Du kan lide denne side