Holland

Pris Endeligprogram samt pris kommer

 

Efter opsamling kører vi mod grænsen, vi holder kaffe og rundstykpause ved Hüttener Berge. Herefter fortsætter turen videre forbi Hamburg mod Bremen og Oldenburg, videre til grænsen til Holland.

I dag skal vi til Keukenhof, som er verdens største blomsterpark (32 HK) der plantes ca. 7 mill. blomsterløg hvert år, heraf ca. 800 forskellige arter af tulipaner. Undervejs kommer vi forbi blomstermarker. Der vil også være mulighed for og købe løg med hjem til haven.

3. dag kører vi over dæmningen til Alkmar videre til Enkhuizen, hvor vi besøger Zeudersøen muséet, her er mange fine gamle bygninger og udstillinger, som fortæller om indvending af land og livet ved søen.

4. dag skal vi bruge en god halv dag, til at besøge Hollands Venedig. Giethoorn er en lille og yderst idyllisk by, hvor husene har bindingsværk og stråtag. Derudover så er alle veje erstattet af en samling af åer, som gør det umuligt at komme rundt i byen uden båd. Vi skal have en tur i prammene. Der er også tid på egen hånd i Groningen.

I dag siger vi farvel til Holland og alle dets herlige dufte af blomster, efter vi har pakket bussen, kører vi mod grænsen til Tyskland og herfra videre til Fleggaard. Undervejs gør vi et stop for frokost på en kro.

Prisen for turen er inkl.:

Bus, ½ pension, chauffør og rejseleder, rejsegaranti, kaffe og rundstykker på udrejsedagen.

Entre til Keukenhof, Giethoorn og Enkhuisen, frokost på hjemrejsedagen.

Øvrige entréer er ikke inkl.

 

Husk: Vigtig medicin.

Eneværelses tillæg

 

Sidste tilmelding senest 01. februar 2020 til Tonnys Rejser: Tlf. 40 72 68 01

Husk venligst navn ved betaling

Depositum  kr. pr. person betales ved tilmelding

Restbeløb

Sparekassen Kronjylland Reg. nr.: 9324 kontonr.: 0002916789

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 10:01

Hej Inger. Håber du har det godt. Har du været på hjemmesiden. H.A.J. spurgte på turen til Helgoland m.m. så du hører nærmere. god weekend. Mvh. Tonny

...
15.01 | 10:59

Håber at høre fra jer når der sker noget spændende. Også med Hans Jørgen Andersen. Men der hører jeg måske direkte af andre kursister. Mvh Inger.

...
06.01 | 08:42

Hej Ulla og Bent. Vil du sende jeres addr til mig så vil jeg aflevere Bornholm programmet til jer. Du kan sende den på info@trejser.dk. Mvh. Tonny

...
05.01 | 14:24

Hej Tonny. Tak for din besked. Min mand, Bent og jeg vil gerne tilmelde os turen til Bornholm. Depositum betales, når vi har fået ok fra dig.

...
Du kan lide denne side