9 dage i dejlige Kroatien17. til 25.sept. 2022.

Pris; 5.875 kr.

   

De første 2 dage bruger vi på at komme frem til Porec. Vi overnatter i Erlangen på vejen ned. Vi starter tidlig den første dag hjemmefra. Kaffe og boller på vej ned, når vi har fået en lille lur. Så er vi godt på vej ned gennem Tyskland og vi holder frokostpause, hvor vi spiser den medbragte sandwich, som er med i prisen. Hen under aften når vi Erlangen, hvor vi skal bo på Select Hotel, indkvartering og aftensmad, og så trænger alle nok til at ligge ned.  Næste dag skal vi have tidlig morgenmad, inden vi fortsætter mod Kroatien. Vi kører mod München og til Willack og herfra har vi så 2 veje til Kroatien, Den ene går gennem Italien og den anden gennem Slovenien. Vi kører den ene ud og den anden hjemad.Vi bliver indkvarteret på det dejlige hotel Mediteran Plava Laguna og derefter er der aftensmad.

 3. dag har vi busfri dag, efter morgenmaden tager vi det lille tog ind til Porec, her vil vi møde guiden som vil vise os byen og derefter er resten af dagen fri.

 4. dag skal vi ud og opleve lidt af området, vi kører til den højtbeliggende by Motuvon som ligger 277 m.o.h. Vi kører med Shuttle bus fra parkeringen op til byen. Vi nyder udsigten og får måske handlet lidt. Området er også kendt for sine gode trøfler, man graver trøfler om natten, for ikke at vise andre hvor man finder dem. Vi skal også til vinsmagning hos Vino Guido Bernobic, mulighed for at købe lidt af de dejlige dråber. Efter en hyggelig dag kører vi hjem til vores hotel.

 5. dag besøger vi byen Novigrad, som ligger lidt nord for Porec. Novigrad er en lille hyggelig turistby på en lille halvø i Mirnabugten. De smalle gader, små torve og rester af tårne og bymur er et levn fra middelalderen. Byen har en lille fiskeri - lystbådehavn, hvor floden Mirna løber ud i havet. Vi kører turen sådan, at der bliver frokostpause i byen.    

 6. dag skal vi syd på til Pula, her kan vi bl.a. se det store Colosseum, som i dag bruges til koncerter og teater. Herfra kører vi til Rovinj, hvor der bliver tid til frokost og se på byen med de smalle gader og farverige huse. Byen ligger på en halvø. Vi kører videre til et udsigtspunkt, hvor man kan se ned i kløften hvor ¨Limfjorden¨ snor sig igennem. Herfra kører vi retur til vores hotel.

 7. dag har vi fridag hvor man kan nyde poolen eller bare nyde solen fra en liggestol. Man kan også går en tur ind til Porec langs vandet. Vi mødes til aftensmad.

 8. og 9. dag så er det tid at pakke bussen og begive os hjemad. Vi kører den modsatte vej som herned og fra Willack kører vi mod München og videre op omkring Fulda hvor vi skal overnatte. Indkvartering og aftensmad. Efter morgenmad sætter vi næsen mod Danmark med passende pauser under vejs og stop ved Fleggaard.  

 

Prisen for turen er inkl.:

Bus, hotel med ½ pension, kaffe og et rundstykke og en sandwish 1.dag. Minitog, shuttlebus, besøg ved vinbonde og lokal guide 3. dags formiddag. bidrag til rejsegarantifonden og rejseleder.

Øvrige entreèr ikke inkl. 

Husk: Vigtig medicin og pas

Eneværelses tillæg. 1.000 kr.

Valuta Euro og Kuna.

 Sidste tilmelding senest 1. august 2022 til Tonnys Rejser tlf. 40 72 68 01

Husk venligst navn ved betaling

Depositum er 2.000 kr. pr. person  ved tilmelding

Restbeløbet senest 1. august 2022

Betalinger skal ske til Sparekassen Kronjylland: Reg nr. 9324 kontonr. 0002916789

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Alice Rasmussen | Svar 24.01.2020 16:20

Hej Tonny
Jeg vil gerne booke en plads oppe foran til Mini Cruise til Oslo, 23-25/11.
Hilsen Alice

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.06 | 12:17

Hej, Tonny.
Jeg vil gerne tilmeldes turene til Vorbasse lørdag den 23 juli og til Sort Sol fredag den 30 september 2022
Bedste hilsner
Jytte Bjørn Nielsen.

...
19.05 | 17:03

Hej Alice. Det er noteret. God sommer indtil da. kh. Tonny

...
19.05 | 15:47

Hej Tonny
Jeg vil gerne reservere en plads forrest i bussen til indkøbsturen 22/6.
Hilsen Alice

...
17.05 | 14:08

Hej, Tonny. I tilfælde af en aflysning vil jeg gerne med til Rømø. Det er uanset
om det bliver et enkeltvær. - tillæg 550- eller et dobbeltvær. mod tillæg.Jytt

...
Du kan lide denne side