Haderslev fjord og Årø 27/6. 2021

 

Pris 700,-

Efter endt opsamling kører vi sydpå mod Haderslev, undervejs får vi kaffe og rundstykker. Vi skal sejle med færgen Helene, med afgang kl. 11.30. På vej ud gennem Haderslev fjord, får vi en 2 retter menu, samtidig med vi nyder den smukke natur og det rige fugleliv der er langs fjorden. Ved ankomst til Årø, venter bussen på os, vi kører en lille runde på øen med guide, vi stopper bl.a. ved vingården og kirken. Der bliver tid på egen hånd inden vi skal mødes til kaffe og kage. Herefter skal vi med færgen til Årøsund og derefter kører vi hjem.

Tilmelding senest den 25. maj.

Afgang fra Grenaa:

Energivej 2                             kl. 7.00

Thykiersplads                          kl. 7.05

Fuglevænget v/butikstorvet       kl. 7.10

Trustrup v/Kulturhuset             kl. 7.25

Tirstrup v/kirken                      kl. 7.35

Ebeltoft v/Fregatten                 kl. 7.50

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 10:01

Hej Inger. Håber du har det godt. Har du været på hjemmesiden. H.A.J. spurgte på turen til Helgoland m.m. så du hører nærmere. god weekend. Mvh. Tonny

...
15.01 | 10:59

Håber at høre fra jer når der sker noget spændende. Også med Hans Jørgen Andersen. Men der hører jeg måske direkte af andre kursister. Mvh Inger.

...
06.01 | 08:42

Hej Ulla og Bent. Vil du sende jeres addr til mig så vil jeg aflevere Bornholm programmet til jer. Du kan sende den på info@trejser.dk. Mvh. Tonny

...
05.01 | 14:24

Hej Tonny. Tak for din besked. Min mand, Bent og jeg vil gerne tilmelde os turen til Bornholm. Depositum betales, når vi har fået ok fra dig.

...
Du kan lide denne side