Vinbyen Altenahr 9.- 13. maj ANNULERET pga. Corona

Pris: 3975,-                          

1.dag Når alle er kommet i bussen, kører vi mod grænsen. Her får vi det første stop, hvor der serveres kaffe og rundstykker. Herfra fortsætter vi mod Hamburg, gennem tunnelen, forbi havneområdet. Vel forbi Hamburg drejer vi fra mod Bremen, Køln og Bonn. Vi kommer frem til Ahrdalen og i byen Altenahr. Ligger vores hotel Zur Post. Undervejs holder vi passende pauser.

2. dag. Midt på formiddagen kører vi en tur i området. Vi skal besøge den gamle by Ahrweiler hvor vi kører langs den gamle bymur som næsten er intakt med flere tårne. Der bliver tid til og se de mange gavlmalerier i byen og det er også her der bliver mulighed for frokost. På vores tur tilbage til hotellet kører vi lidt op i baglandet.

3.dag. I dag skal vi ud og sejle på Mosel floden. Vi sejler fra Cochem til Beilstein, måske den flotteste strækning, vi kommer igennem en af de mange sluser, som er på Mosel. Vi får et flot udkik til vinmarkerne som står op af skråningerne. Efter turen skal vi finde frokost i den lille by Beilstein. Derefter kører vi mod Kaisersesch og rundt ved Nürburgringen, stort og flot område, måske er vi heldig og se en enkelt racer. Herfra følger vi den samme strækning som vi kørte i morges.

4. dag. I dag skal vi ud og kører med tog. Stationen ligger lige tæt på hotellet og vi skal til vinsmagning i Mayschoss, også her i byen bliver der mulighed for at finde frokost, inden vi kører med bus eller toget retur til Altenahr.

5. dag I dag skal vi tage afsked med Ahrdalen og vores hotel. Vi kører direkte hjem med passende pauser af samme vej som ned. Hvis tiden tillader det bliver der et stop ved Fleggaard, inden vi finder vores opsamlings steder.

Prisen for turen er inkl.:

Bus, tysk vejskat, hotel med ½ pension, kurtaxe, velkomstdrink, sejltur, vinsmagning, tog. Formiddagskaffe m/rundstykker, rejseleder, rejsegaranti.

Eneværelses Tillæg. 500 kr.                                                                                                                                               Husk:

Pas, blå sygesikringsbevis, tjek dato, vigtig medicin, rejseforsikring, veksle til Euro, badetøj.

Sidste tilmelding senest 15. marts 2021 til Tonnys Rejser tlf. 40 72 68 01

Husk venligst navn ved betaling

Depositum er 1.000.- kr. pr. person betales ved tilmelding

Restbeløbet senest 20. april 2021

Betalinger skal ske til Sparekassen Kronjylland: Reg nr. 9324 kontonr. 0002916789

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.01 | 23:20

Er der mon ferieture undervejs? Både hele uger og weekend og endagsture.
Hilsen Alice

...
04.01 | 17:09

Hej Alice. Det er bare ok, vi ses. KH. Tonny

...
04.01 | 14:46

Hej igen Tonny jeg afventer til næste tur.
Hilsen Alice

...
04.01 | 11:13

Hej Alice. Det bliver ikke den 16 feb det ved jeg nu og tror at den 9 er fortidlig. Har du set nu her den 12 januar. Kh. Tonny

...
Du kan lide denne side