De danske øer med Nykøbing Falster revy 7.-11. juli.

Pris: 4.995 kr.                         

 Efter vi er kommet i bussen, kører vi mod Fyn, vi holder en kaffepause ved Strib inden vi kører mod Assens, Hårby og Svendborg. Herfra skal vi til frokost på Tåsinge, inden vi skal med færgen fra Spodsbjerg til Tårs. Herfra kører vi videre til Falster. Vi skal bo på Hotel Falster, indkvartering og derefter aftensmad.

 2. dag skal vi først til Knuthenborg safaripark, her vil vi få en tur rundt i bussen med en safari guide på ca. 45 min.  Derefter bliver der tid på egen hånd, at færdes i parken. Herfra kører vi til Maribo, vi går en tur til domkirken, der bliver også tid til at se på byens butikker. Sidst på eftermiddagen kører vi retur til hotellet, der bliver tid til at nette sig lidt inden vi mødes til aftensmad og en aften i revyens tegn.

 3. dag skal vi til Møns klint. Vi kører til Bogø herfra til Fanefjord kirke, som er kendt for sine mange og flotte kalkmalerier. Videre mod Møns klint, hvor vi går ud og ser ud over Østersøen. Vi kører retur til Stege hvor der bliver mulighed for at finde frokost, inden vi fortsætter over dæmningen til Nyord. Her går vi en tur gennem den lille by, ser hvordan folk har valgt at leve her. Retur til Stege og hjemad mod Falster.

 4. dag skal vi lidt rundt på Falster og Lolland, vi kører ud til Rødby for at se hvor langt man er kommet med tunnellen til Tyskland. Vi skal også på Fuglsang kunstmuseum, hvor der er udstilling med en af Danmarks mest betydningsfulde kvindelige billedhugger. Der kan også spadseres en tur i den smukke park, som hører til Fuglesang slot. Vi kører retur til hotellet til aftensmad.

 5. dag er hjemrejsedag. Efter morgenmad pakker vi bussen og forlader vores hotel.  Vi kører ud over Farø broen, forbi Vordingborg mod Næstved, vi kører til Karrebæksminde, her bliver der ophold inden vi fortsætter forbi Bisserup – Holsteinsborg til Skælskør – Korsør, hjem over Storebælt og Fyn.

Prisen for turen er inkl.:

Bus, hotel med ½ pension, færge, formiddagskaffe m/ et rundstykke,frokost 1.dag inkl. 1 øl eller vand. Entre til Knuthenborg med safari guide, entre til Fuglesang museéum og Revy billetter. rejseleder, rejsegaranti.

Eneværelses tillæg. 900 kr.                                                                                                 Husk.Vigtig medicin                                                                     

 

Tidlig tilmelding pga. revybilletter

Sidste tilmelding senest 28. april til Tonnys Rejser tlf. 40 72 68 01

Husk venligst navn ved betaling.

Depositum er 2.000.- kr. pr. person betales ved tilmelding.

Restbeløbet senest 15. juni 2022

Betalinger skal ske til Sparekassen Kronjylland: Reg nr. 9324 kontonr. 0002916789

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.06 | 12:17

Hej, Tonny.
Jeg vil gerne tilmeldes turene til Vorbasse lørdag den 23 juli og til Sort Sol fredag den 30 september 2022
Bedste hilsner
Jytte Bjørn Nielsen.

...
19.05 | 17:03

Hej Alice. Det er noteret. God sommer indtil da. kh. Tonny

...
19.05 | 15:47

Hej Tonny
Jeg vil gerne reservere en plads forrest i bussen til indkøbsturen 22/6.
Hilsen Alice

...
17.05 | 14:08

Hej, Tonny. I tilfælde af en aflysning vil jeg gerne med til Rømø. Det er uanset
om det bliver et enkeltvær. - tillæg 550- eller et dobbeltvær. mod tillæg.Jytt

...
Du kan lide denne side