Tonny´s Rejser

Bornholm 1. - 5. Juni

Pris 4875,00 kr.Efter endt opsamling kører vi mod Fyn og Sjælland, videre over Øresundsbroen til Ystad. Herfra skal vi sejle med færgen kl. 15.30 med ankomst til Rønne kl. 16.50, herfra har vi en ½ times kørsel til Hotel Balka Strand, det er her vi skal bo under vores ophold på Bornholm. Vi mødes til spisning efter vi er kommet på plads.2.dag

Efter dejlig morgenmad er vi klar til oplevelser på Bornholm. Vi kører mod Dueodde, hvis vejret er til det skal vi en tur ud på stranden. Derefter skal vi ind i Almindingen, øens største skovområde, her skal vi en tur i Ekkodalen og vi skal også besøge Rytterknægten. Vi spiser frokost på Bolstedbjerg og får også tid til en tur i parken. Derfra kører vi til Svaneke, hvor der bliver tid på egen hånd, inden vi kører retur til vores hotel.

 

3.dag

I dag skal vi på det nordlige Bornholm. Vi kører på tværs af øen til Hasle, gennem de små fiskelejer Helligpeder, Teglkås og Ginesminde, hvor vi kan se ud til Jons kapel. Derefter skal vi en tur til Hammershus, for dem der har lyst bliver der tid til at gå op til ruinen eller man kan nyde synet fra udstillingsbygningen hvor der er plancher som fortæller historien om Hammershus. Så er der tid til vores frokost på Nordbornholms røgeri. Herfra køre vi til Tekniks museum hvor der er mange spændende ting Vi følger nu østkysten syd på og i Gudhjem bliver der tid til en is eller kaffe, inden vi kører til vores hotel.


4.dag

Den sidste dag på Bornholm skal vi bl.a. se et granitbrud, vi skal besøge Kræmmerhuset og Slagstenene. Vi skal også besøge øens største by Rønne, her bliver tid til at se på butikker og spise frokost. (Ikke inkl.) Vi er hjemme i god tid til aftensmad.

 

5.dag

I dag skal vi tage afsked med Bornholm. Vi kører til Rønne hvor færgen sejler til Ystad kl. 10.30. Efter ankomst til Ystad havn kører vi til Restaurant Fregatten på Greve havn, vi får middag inden turen forsætter hjemad, efter en forhåbentlig dejlig tur.

 

Prisen for turen er inkl.:

Bus, broer, færge, hotel med ½ pension + 1 valgfri drik, 1 sodavand, eller lille fadøl, eller 1 glas af husets vin samt kaffe efter middag på hotel Balka strand. Entre til Teknisk Museum, rundkirke, rejseleder, rejsegaranti, kaffe og rundstykker på udrejsedagen. 1. dag en Sandwich. Frokost 2. og 3. dag. Middag på vej hjem.

Evt. øvrige entréer er ikke inkluderet.

 

Husk: Vigtig medicin og pas, rejseforsikring og det blå sygesikringsbevis, badetøj

Eneværelse tillæg 860 kr.

Sidste tilmelding senest 1. april 2023 til Tonnys Rejser: Tlf. 40 72 68 01

Husk venligst navn ved betaling

Depositum 1.800,- kr. pr. person betales ved tilmelding

Restbeløb 1. maj 2023

Sparekassen Kronjylland Reg. nr.: 9324 kontonr.: 0002916789

Nyeste kommentarer

03.12 | 20:57

Hej Ellen. Det kan du godt men er det 2 mere end dem du meldte til i gå...

02.12 | 05:04

Vil høre om det jeg kan nå at melde 2 personer med på Flensborg turen ...

24.10 | 07:36

Undskyld skrivefejl i dato, det er den 23/11, og vi vil gerne på- og afsti...

23.10 | 11:06

Hej Kirsten. Vi har ikke indkøbstur den 22/11. men den 23/11. jeg sk...