Tonny´s Rejser

Rügen 29. april - 3. Maj

Pris 4495,-Efter vi har fået alle i bussen, sætter vi næsen mod Gedser, undervejs er der kaffe og rundstykker. Når vi er kommet ombord er der frokostbuffet, som vi nyder medens vi sejler til Rostock, ankomst kl.15.30.  Herfra kører vi den gamle vej mod Stralsund, videre til Tysklands største ø Rügen, frem til Park Hotel Rügen i Bergen, hvor vi skal bo de næste 4 dage. Indkvartering og derefter aftensmad.

 

Efter morgenmad skal vi bl.a. køre med det berømte smalsporstog ”Rasende Roland”. Vi kører til Putbus også kaldet ”Den hvide By”. Vi går en tur i parken og ser kirken og orangeriet. Herfra kører vi til Gøhren, hvor vi står på toget, som kører forbi Baabe, Sellin til Binz. Her står vi af og holder frokostpause i denne fine badeby med ca. 5000 indb, mange hoteller og strandpromenade. Efter pausen kører vi til Prora, og ser det 5 km. lange byggeri Hitler startede i 1938. det blev aldrig færdig, da der kom en krig i vejen, i dag er her hoteller, forretninger m.m. Herfra kører vi til Rügen Naturcenter med et 40 meter højt udsigtstårn, også kendt som Ørnereden. Det er udformet som en kæmpemæssig ørnerede bygget op af trælameller. Ved god sigtbarhed kan man endda se toppen af kirketårnene i Stralsund, måske også havørne, som holder til i skovene i området. Vi er tilbage sidst på eftermiddagen.

 

I dag skal vi på den nordlige del af øen, vi kører mod Trent og tager så den lille færge over til halvøen Wittow. Vi kører op til Putgarden, hvorfra vi tager traktortoget ud til Kap Arkona, også kaldet Jaromars Borg, som var vendernes borg på Rügen, og et kultsted for guden Svantevit. Vi kan tage toget retur, eller for dem der har lyst få sig en frisk gåtur.

Tilbage i bussen, kører vi ud på tangen, hvor vi kommer ind i det område som hedder Jasmund Nationalpark. Vi når frem til Sassnitz, hvor vi holder en pause ved havnen eller man kan gå en tur op i byen. Herfra har vi ikke så langt tilbage til vores hotel.

 

I dag skal vi besøge Stralsund, som har mange flotte gamle bygninger, Rådhuset, flere kirker og en dejlig bymidte. På vej tilbage besøger vi Alte Pommernkate, en gård hvor man næsten kan få alt, man kan også få en kop kaffe og kage fra egen bageri og evt. et besøg på bryggeriet.

 

Hjemturen kører vi Rostock, Wismar og Lübeck til Bordesholm, hvor vi får frokost, inden vi fortsætter til Fleggaard. Herfra til vores opsamlingssteder.

 

Prisen er inkl.:

Bus, kaffe og rundstykker, hotelophold inkl. ½ pension, frokost første og sidste dag, udflugter, tur med Damptog og minitog, færge. Bidrag til Rejsegarantifonden.

 

Husk: Vigtig medicin og pas, rejseforsikring og det blå sygesikringsbevis

Eneværelses tillæg 450 kr.


Tilmelding senest 5. marts til Tonnys Rejser: Tlf. 40 72 68 01

Husk navn ved betaling

Depositum 1.500 kr. betales ved tilmelding


Restbeløb den 1. april.

Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 9324 konto nr. 0002916789

Nyeste kommentarer

03.12 | 20:57

Hej Ellen. Det kan du godt men er det 2 mere end dem du meldte til i gå...

02.12 | 05:04

Vil høre om det jeg kan nå at melde 2 personer med på Flensborg turen ...

24.10 | 07:36

Undskyld skrivefejl i dato, det er den 23/11, og vi vil gerne på- og afsti...

23.10 | 11:06

Hej Kirsten. Vi har ikke indkøbstur den 22/11. men den 23/11. jeg sk...