Tonny´s Rejser

Breitenburg og Altes Land 1. - 3. Maj

Pris 2995,00 kr.Bo i en gammel hestestald som er total renoveret til et super hotel. Breitenburg hotel blev åbnet i 2021. Super dejligt sted lidt ude på landet, med dejlig spa og pool område, ikke langt fra Breitenburg slot, som ligger lidt syd for Itzehoe.

                                                                                                                                     

Efter vi har alle i bussen kører vi mod grænsen, undervejs får vi et rundstykke og kaffe. Vi kører til Dannevirke og går en tur langs Dannevirke muren. Dannevirke er det største fortidsminde i Nordeuropa og siden juni 2018 UNESCO- verdensarv. Det er en kombination af volde, mure og vådområder, der løber tværs over den gamle danske landsdel Sydslesvig i det nuværende Nordtyskland.                                                  


Herfra kører vi til Rendsburg hvor vi tager svævefærgen over til vores frokost på restaurant Brücken-Terrassen som ligger ved Kielerkanalen. Vi tager færgen tilbage til bussen og kører videre syd vest på mod Itzehoe og Breitenburg. Efter indkvartering er der mulighed for at gå en tur i det skønne område eller en tur i poolen. Vi mødes senere til aftensmad og hygge.


Efter dejlig morgenmad tager vi plads i bussen, i dag skal vi kører til Glückstadt hvorfra vi tager færgen til Wischafen. Nu skal vi kører en tur gennem Altes land og se alle frugttræerne stå i blomst. Undervejs laver vi et stop i byen Stade, en af de dejlige gamle byer. Herfra kører vi til Obsthof Matthies hvor vi får en tur med Frugtexpressen ud i mellem æble og kirsebærtræerne som jo står i fuld blomst. Derefter skal vi spise Borsteler æblesuppe med hjemmebagt brød. Inden vi fortsætter bliver der også mulighed for at handle i butikken. Vi fortsætter mod Buxtehude. Nu tager vi et lille stykker på Motorvej 7, vi skal lige igennem tunnelen. Vi drejer fra og kører nu op mod Uetersen også kaldet rosernes by. Herfra skal vi forbi Elmshorn, og så er vi snart tilbage på vores hotel. Dagen slutter med aftensmad og hygge.


Efter morgenmad pakker vi bussen og kører mod Brunsbüttel og videre mod Meldorf og Eider sperrwerk, et stort sluseanlæg, vi går hen over sluserne. Herfra kører vi ud til Sankt Peter – Ordning hvor der bliver frokostpause og måske er der nogle som skal vende bøjler. Det er et fristed for de tyske badegæster. Efter pausen kører vi til Süderlügum og Fleggaard hvis der er nogle som skal have forsyninger med hjem. Herfra kører vi til vores opsamlingssteder og takker af for denne gang.Prisen er inkl.:

Bus, kaffe og rundstykker, hotelophold inkl. ½ pension, frokost 1. og 2. dag udflugter, besøg ved en frugtavler tur i frugtexpressen, færge. Bidrag til Rejsegarantifonden.

 

Husk: Vigtig medicin og pas.

Eneværelses tillæg 1.000 kr.

Sidste tilmelding senest 1. marts 2023 til Tonnys Rejser: Tlf. 40 72 68 01

Husk navn ved betaling

Betaling depositum 1000kr. ved tilmelding restbeløb den 15. april.

Sparekassen Kronjylland: Regnr.9324 kontonr.0002916789

Nyeste kommentarer

03.12 | 20:57

Hej Ellen. Det kan du godt men er det 2 mere end dem du meldte til i gå...

02.12 | 05:04

Vil høre om det jeg kan nå at melde 2 personer med på Flensborg turen ...

24.10 | 07:36

Undskyld skrivefejl i dato, det er den 23/11, og vi vil gerne på- og afsti...

23.10 | 11:06

Hej Kirsten. Vi har ikke indkøbstur den 22/11. men den 23/11. jeg sk...